Kørekort Århus

Kørekort til almindelig bil

Alle priser er Dkr. inkl. moms

Kørekort til alm. bil
Lovpakke:kr. 14.795,-
– Manøvrebane (4 lektioner)
– Køreteknisk anlæg (4 lektioner)
– Ubegrænset teori (min. 29 lekt.) 
– 16 lektioner i bil (á 45 min.)
Tillægsudgifter:
Prøvegebyr til politietkr. 600,-
Lægeerklæringkr. 400 – 500,-
Førstehjælpca. kr. 500,-
Pasfotoca. kr. 100,-
Skolevogn til køreprøvekr. 650,-
Ekstra kørelektioner á 45 minutter pr. stk.kr. 600,-

Kørekort Århus

Hos Elitedriver arbejder vi på at kunne levere end kvalitetsfyldt undervisning, i et sikkert og behageligt miljø. Det skal være helst være en fantastisk oplevelse at tage kørekort i Aarhus her hos Elitedriver. Vi sætter derfor en ære i at uddanne ansvarlige og dygtige bilister. Hos Elitedriver, kan du erhverve eller generhverve dig kørekort til almindelig bil (kat. B – personbil). Om det er første gang du skal have kørekort til bil i Århus, eller om du skal generhverve, så er Elitedriver klar til at hjælpe dig. Vi garanterer at vi ikke sender vores elever til køreprøve før de føler sig klar og sikre. Du guides på en opmuntrende måde igennem både teori og praktiske køretimer. Hos Elitedriver bestræber vi os efter at undgå bebrejdende ord, da vi har erfaret at det gøre mere skade end gavn. Derfor er vores service altid med smil og opmuntring. Vi tager højde for dig uanset dit individuelle niveau i trafikken. I samarbejde med dig, tilrettelægger vi forløbene ud fra de enkeltes behov. Hos os er mennesker i fokus, og vi vil altid stræbe efter at give dig så god og sikker en oplevelse i trafikken som muligt. Da det er en stor ting at sidde bag rattet, i en bil som er et instrument man måske aldrig har prøvet at sidde i før, sørger vi naturligvis for, at du bliver klædt på til opgaven. Vi har årligt mange tilfredse og glade elever der kommer igennem vores køreskole i Århus. Det skal være en lærerig, såvel som sjov oplevelse at tage kørekort i Århus C. En hel del føler sig stadig usikre i trafikken de første mange gange, de sidder alene bag rattet, og nogle føler sig måske aldrig helt trygge ved ideen. Men vi vil altid gøre hvad vi kan for at det bliver så familiært og trygt som vi overhoved kan. Vi har klart overblik over dit individuelle forløb, dine første teoritimer og din lektionsplan. Vi lægger stor vægt på, at undgå unødvendige lektioner, og køre derfor altid til aftalt tid efter din lektionsplan.

Din kørelærer

Mit navn er Saied Zoghi, og bilen til øvelseskørsel og prøven er en Mazda CX-30. En dejlig bil, der er nem og behagelig at køre uden at være kedelig. Jeg forsøger at krydre undervisningen med lidt humor, en god portion faglighed, tilføjet noget fleksibilitet med en snert af disciplin. Vi følges ad fra første kørelektion indtil køreprøven, og sammen skal vi sørge for en god og lærerigt oplevelse for begge parter. Jeg er med dig hele vejen som lærer og vejleder.

Kontakt os nu

Ønsker du at blive ansvarsfuld og sikker bilist, ved en kompetent køreskole I Århus C? Så er Elitedrivers køreskolen for dig. Vi har nye hold hele året som du kan melde dig på, og vi er klar til at svare på alle spørgsmål du eventuelt ligger inde med, for at sikre at du får den mest behagelige start på dit kørekort.

Lektionsoversigt

Når du begynder at tage kørekort hos os, får du udleveret en lektionsplan. På denne måde kan du hele tiden se, hvad der skal se næste gang. Om det er teori, eller en praksis lektion – kan have et fast overblik over hvad du skal lære i de forskellige moduler.

 

Efter et par gange i teoriundervisning, skal du ud på manøvrebanen. Dette er en lukket bane, hvor du for første gang skal lære at betjene en bil. På manøvrebanen sidder du alene i bilen, og dette kan virke skræmmende, specielt hvis du aldrig har prøvet noget lignende før, dog har du intet at bekymre dig for. Banen er lukket, og du kommer på intet tidspunkt over andet gear. Din kørelærer er ude på banen, hvor han vil hjælpe dig bedst muligt med at komme igennem de forskellige manøvre du skal lære. Når han ikke sidder ved siden af dig, så er det ikke fordi han ikke vil eller tør. Det er fordi, det er den bedste måde at lære på. Det er et roligt og langsomt forløb, du skal igennem, så der er ingen årsag til panik.

 

Herefter skal du ud og køre på vejen. Din første gang i bil, i trafikken. Resten af forløbet foregår skiftevis mellem teori og praktik. Dette hjælper dig med praktisk at indarbejde teorien på vejen.

For at får lov til at komme til teoriprøve, skal du have en lægeerklæring af egen læge. Du skal også have gennemført et førstehjælpskursus, for at få dit kørekort. Dette er et otte timers kursus, hvor du lærer, hvordan du kan være med til at afhjælpe en situation, hvis du bliver indblandet i, eller er vidne til en trafikulykke. Selvom dette tager ca. 8 timer, er det ofte sjovt, da man får lov til at prøve at arbejde med førstehjælpsdukker, og får noget generel viden som man kan bruge i mange aspekter af livet.

 

Når du har været på manøvrebane, har fået en lægeerklæring og har deltaget i et førstehjælpskursus, kontakter din kørelærer Borgerservice. Hos Borgerservice, bestiller kørelæreren dig en teoriprøve.

Teoriprøven er en prøve med nogle billeder, og dertil nogle svar omkring hvilken teoretisk handling du bør udføre, skulle du finde dig selv i den viste situation.

Når du har bestået din teoriprøve, skal du som noget af det afsluttende på køreteknisk kursus, på en glatbane. Her får du lov til at lave hjulspin, undvigemanøvre, katastrofe opbremsninger og meget andet sjovt. Det er et super relevant kursus, og meget krævende, det er også derfor det ligger i den sidste del af dit forløb. Det kræver nemlig en rimelig stor portion kørsel kendskab, at kunne fremføre de manøvre der skal øves.

 

Efter glatbane, så går turen til køreprøven. Den vare ca. 45 minutter. Inden du skal ud og køre med den sagkyndige, vil den sagkyndige stille dig nogle tekniske spørgsmål om bilen. Herefter køre i en tur. Når i er tilbage, får du at vide om du er bestået eller ej. Består du får du et midlertidigt førerbevis, består du ikke, står vi klar til at hjælpe dig så du består næste gang. De fleste består ikke den første prøve, ikke på grund af mangel på evne, men fordi de er så nervøse at de laver fejl de normalt ikke ville have lavet. Det er ikke noget du skal skamme dig over hvis du kommer til, og det er ikke noget vi hos Elitedriver, ikke har prøvet før. Imellem disse forskellige skridt til kørekort, sørger vi for at du har fået de kørelektioner du har brug for, så du på intet tidspunkt føler dig helt ude på et sidespor.   Skriv dig op her

Kontakt os

Er der noget du er i tvivl om, har du spørgsmål vedr. holdstart, priser og lignende, kan du kontakte os på tlf. nr.42 48 94 44, e-mail: kontakt@elitedriver.dk eller via nedenstående formular. Vi ser frem til at høre fra dig.

COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy og Terms of Service gælder.