Skip to main content

Generhvervelse af kørekort i Århus

Pris for generhvervelse af kørekort

Alle priser er Dkr. inkl. moms

Teori – 2.500,-

 • Ubegrænset teori
 • Tavleundervisning
 • 3 måneders online adgang til teoriundervisning

Praktisk – 2.650,-
+ Prøvegebyr til politiet på 1.170,-

 • 3 Kørelektioner (á 45 min.)
 • Første leje af skolevogn til køreprøven
 • 3 måneders online adgang til teoriundervisning og teoriprøver
 • Booking af prøver (teori + praktisk)

Kørselsforbud (Lovpakken) – 7.800,-
+ Prøvegebyr til politiet på 1.170,-

 • Teoriundervisning
 • 8 kørelektioner á 45 min.
 • Første leje af skolevogn til køreprøven
 • 3 måneders online adgang til teoriundervisning og teoriprøver
 • Booking af prøver (teori + praktisk)
Skriv dig op her

Generhvervelse af kørekort Århus

Har du fået frakendt din førerret og gerne vil generhverve dig den igen? Hos Elitedriver er vi klar til at hjælpe dig. Et generhverve betyder at du kan få din førerret igen på visse betingelser. Man skal gennemføre en kontrollerende køreprøve og man skal gennemføre et kursus i alkohol/narko/trafik (ANT-Kursus), hvis frakendelsen skyldes spirituskørsel. Er din førerret frakendt for en betinget periode, skal du møde personligt op på et kommunekontor og medbringe: – En udfyldt ansøgningsblanket, som du kan få udleveret når du møder op – Dit kørekort, af kreditkortmodellen eller gyldigt pas Hvis du hverken har kørekort af kreditkortmodellen eller et gyldigt pas, skal du medbringe en fødselsattest, sundhedskort eller et andet egnet legitimationsbevis samt billedlegitimation. – Dit brev vedrørende frakendelsen, hvor det fremgår, hvornår du skal til kontrollerende prøve. Er du blevet ubetinget frakendt skal du medbringe: – En udfyldt ansøgningsblanket, som du kan få udleveret når du møder op – Gyldigt pas. Hvis du ikke har et gyldigt pas, skal du medbringe fødselsattest, sundhedskort eller andet egnet legitimationsbevis, samt billedlegitimation – Et vellignende foto, der lever op til de nyeste retningslinjer for et foto til kørekort. Herefter skal Færdselsstyrelsen godkende din ansøgning, når de har gjort det skal informere kommunen, så de kan foretage den sidste kontrol af ansøgning, før der kan bestilles tid til en kontrollerende køreprøve. Hvis uheldet er ude, har Elitedriver i Århus, et generhvervelse kursus for dig. Der kan være mange forskellige årsager til at du har mistet dit kørekort, og det behøver ikke at være noget at skamme dig over. Vi høre ofte at folk der skal generhverve kørekort, føler sig kriminaliseret, og det er bestemt noget vi arbejder imod her hos Elitedriver. Vi bestræber os på at give dig en god oplevelse, så du igen kan komme tilbage ud i trafikken. Derfor kan du også forvente den bedste betjening, hvis du vælger at generhverve hos os. Allerede efter den første køretime, vil der være samtale om hvad der skal til for at du kan bestå din næste, og forhåbentlig sidste, køreprøve.

Frakendt Betinget

Hvis du har fået frakendt din førerret betinget, har du stadig dit kørekort i tre år, hvis: – Du ikke begår en ny trafikforseelse, som kan resultere i frakendelse. Hvis du gør det mister du dit kørekort – Du består en kontrollerende køreprøve, hvilket består af både teori- og køreprøve Er din førerret frakendt betinget, vil politiet indkalde dig til den kontrollerende køreprøve. Det vil fremgå af politiets afgørelse, hvornår der er frist for at have bestået den kontrollerende køreprøve. Hvis din førerret er frakendt i forbindelse med spirituskørsel, skal du taget et ANT-Kursus (alkohol/narko/trafik), inden du kan generhverve din førerret.

Frakendt Ubetinget

Hvis du er blevet frakendt din førerret ubetinget, har du afleveret dit kørekort til politiet, og kan først få det igen når frakendelsestiden er udløbet. Du skal også have bestået en kontrollerende køreprøve for at få det igen. Har du været frakendt i tre år eller mere, kan du kun generhverve dit kørekort til kategori B (Almindelig bil). Havde du kørekort i flere kategorier, skal du til individuelle kontrollerende prøver i disse kategorier. Hos Elitedriver, tilbyder vi hjælp til generhvervelse af kørekort til Kategori B (Almindelig bil). Er den ubetingede frakendelse sket på grund af spirituskørsel, skal du også gennemføre ANT- Kursus(alkohol/narko/trafik), før du kan gå til den kontrollerende køreprøve. Du vil normalt modtage dit nye kørekort, med posten indenfor et par måneder, efter du har bestået dine kontrollerende prøver.

Er det muligt at generhverve førerret før frakendelses udløb?

Hvis din frakendelse er på længere tid end 3 år, kan du indbringe spørgsmålet om generhvervelse af førerret, inden frakendelsestidens udløb, for domstolene, da førerretten kun kan gengives, ved særlige omstændigheder. Ansøgningen fremsendes til Anklagemyndigheden, i din politikreds. (Færdselsloven §132)

Jeg har kørselsforbud:

Har du fået et kørselsforbud, skal du igennem en særlig køreundervisning, hos en godkendt kørelære, inden du går til den kontrollerende køreprøve. Køreundervisningen består af fire udvalgte dele af den almindelige uddannelsesplan, som man også gennemgår til den almindelige køreprøve: – Grundregler for bilkørsel – Manøvre på vej – Trafikadfærd – Særlige risikoforhold Undervisningen består af mindst 8 lektioner (x45 minutter), i teorilokale og minimum det samme antal i skolevogn. Undervisningen skal også strække sig over 8 separate undervisningsdage.

Generelle informationer

Hvad enten frakendelsen er betinget eller ubetinget, generhverver du dit kørekort, ved at bestå en kontrollerende prøve (Teoriprøve + køreprøve). Betinget eller ubetinget, så har Elitedriver et skræddersyet forløb til dig der skal generhverve kørekort. Vi står klar til at svare på alle de spørgsmål du skulle stå overfor, i forhold til hvordan det forløber sig at generhverve dit kørekort. Vi guider dig igennem de forskellige aspekter der ligger i generhvervelsen, da vi står med mange års erfaring i at hjælpe folk som dig, med igen at blive en sikker og god bilist i trafikken. Prisen for generhvervelse af kørekort, er langt billigere end da du originalt tog dit kørekort, da du ikke har brug for de samme informationer som du fik første gang du sad bag rettet. For yderligere informationer i forhold til pris of forløb, anbefaler vi at du skriver til os.

Din kørelære

Mit navn er Saied Zoghi, og bilen til øvelseskørsel og prøven er en Ford Focus ST-line. En dejlig bil, der er nem og behagelig at køre uden at være kedelig. Jeg forsøger at krydre undervisningen med lidt humor, en god portion faglighed, tilføjet noget fleksibilitet med en snert af disciplin.

Skriv dig op her